My unique blog 6070

Subtitle

Blog

view:  full / summary

15 Undeniable Reasons to Love astrologji

Posted by u6wlzmr988 on November 2, 2020 at 5:20 PM Comments comments (75)

ent i lindjes. Astrologjia mund të na japë një vështrim të shkurtër të karakteristikave themelore të një personi, preferencave, të metave dhe frikës. I cili drejton një shkollë popullore në World wide web të astrologjisë, marrë telefonata nga bankierët e Wall Street. "Të gjitha ato struktura tek të cilat njerëzit ishin mbështetur, 401 (k) s dhe gjithçka, filluan të prishen",...

Read Full Post »

The Most Influential People in the horoskopi dita Industry

Posted by u6wlzmr988 on October 31, 2020 at 1:45 PM Comments comments (1128)

Të Premten, 2 Tetor, Venusi - planeti ynë i dashurisë dhe romancës - lë Luanin e pasionuar dhe të zjarrtë për Virgjëreshën praktike dhe me këmbë në tokë. Në këtë shenjë, ku ajo do të qëndrojë deri më 26 tetor, Venusi përpiqet të fitojë hapat e saj ndërsa është në "rënien" e saj. Kjo është biseda e astrologut për "Venusit nuk i p&#...

Read Full Post »

Rss_feed