My unique blog 6070

Subtitle

Blog

The Most Influential People in the horoskopi dita Industry

Posted by u6wlzmr988 on October 31, 2020 at 1:45 PM

Të Premten, 2 Tetor, Venusi - planeti ynë i dashurisë dhe romancës - lë Luanin e pasionuar dhe të zjarrtë për Virgjëreshën praktike dhe me këmbë në tokë. Në këtë shenjë, ku ajo do të qëndrojë deri më 26 tetor, Venusi përpiqet të fitojë hapat e saj ndërsa është në "rënien" e saj. Kjo është biseda e astrologut për "Venusit nuk i pëlqen vërtet të jetë këtu". Territoryshtë territor i vështirë për të, pasi është e kundërta e shenjës së saj shumë të preferuar për të që të jetë, e cila është Peshqit.

Venusi preferon të mbajë status quo-në dhe Virgjëresha ka të bëjë vetëm me vetë-përmirësimin. Hyjnesha e kënaqësisë lufton me këtë qasje sepse të kesh gjëra për të përmirësuar sugjeron që diçka nuk është në ekuilibër. Ajo që kjo do të thotë aktualisht për ne është që partneritetet tona do të vendosen nën mikroskop dhe do t'u jepet një minute qartësie i ndershëm dhe pa BS. Timeshtë koha të heqim syzet me ngjyrë trëndafili dhe të kuptohemi për cilësinë e marrëdhënieve tona. Në rast se kemi mbajtur ndonjë iluzion për të tjerët, ne jemi takuar me një kontroll të qëndrueshëm të realitetit nën këtë cikël Venusi. E keqja është se joshja e romancës vihet në ndikim këtu. Kënaqësia për hir të saj hidhet anash dhe tani gjithçka ka të bëjë me një approach. Ne nuk po i kushtojmë vëmendje erës siç ishim kur Afërdita ishte në Leo. Dallimi bëhet i njëjtë për kursin tani.

Kur Venusi është në Virgjëreshën analitike, të orientuar drejt detajeve, ne jemi më të prirur të mendojmë se çsignificantlyë "duhet" të bëhet në lidhje me lidhjet tona më të dashura. Si duhet të duken marrëdhëniet tona dhe cila duhet të jetë dashuria e përsosur. Venusi në Virgjëreshë ka standarde të larta qiellore dhe një vizion great. Ajo sheh çdo papërsosmëri të vogël që nuk i përgjigjet vizionit të saj dhe bën përpjekje për pastrim.

MASTERIA E MARRELDHNIEVE VSHT V VENUS N IN M-O KRYESORE T V VIRGJRES

Kjo është një mundësi për të bërë një auditim të plotë se kush është duke zënë rrethin tonë të ngushtë dhe për t'i dhënë vetes disa komente të sinqerta. Si po shfaqem në një marrëdhënie? A po marr aq sa po jap dhe anasjelltas? Marrëdhëniet janë pasqyra dhe çdo shkas nga një tjetër është një ftesë për të hyrë më thellë në shërimin tonë.

Në modën e vërtetë të Virgjëreshës, ditari për vëzhgimet tona gjatë këtij tranziti do të ofrojë një perspektivë shumë të nevojshme. Para se të transmetojmë ankesat tona ndaj një partneri që nuk dyshon sepse ata nuk po jetojnë në atë që ne mendojmë se duhet të jenë në kokën tonë, koha jonë është më së miri të kalohet duke vërejtur dhe shkruar ndjenjat tona. Dokumentimi i të gjitha detajeve në lidhje me lidhjet tona më të afërta është një praktikë e shkëlqyeshme por mos harroni të zmadhoni dhe të mbani mend fotografinë e madhe këtu.

Perfeksionizmi nënshkrues i Virgjëreshës ngjyros mënyrën sesi Venusi shkon duke bërë gjërat e saj. Preferimi i sterilizimit, pastrimit dhe shtresimit të lëkurës kur në Virgjëreshë mund të ndihet i ashpër për Venusin e ëmbël dhe të përzemërt, i cili nuk i pëlqen të rrëmbejë asnjë pendë. Në një përpjekje për të rivendosur ekuilibrin, ne mund ta gjejmë veten në rregullimin dhe rregullimin e detajeve derisa të jetë "ashtu si duhet". Por natyrisht, asnjë marrëdhënie nuk është e përsosur, kështu që ne kemi mbetur përgjithmonë të pakënaqur dhe gjithmonë përpiqemi për atë që mund të jetë më mirë, në krahasim me uljen dhe vlerësimin e asaj që është. Nëse gjithmonë jemi duke kërkuar atë që është e gabuar, do të gjejmë më shumë gjëra që nuk janë në rregull.

Në Luan, strategjia jonë e tërheqjes ishte e gjitha për pallon. Guxon të jem pak më tepër për të tërhequr vëmendjen e dërrmuesit tonë. Tek Virgjëresha, Afërdita e zhvendos qasjen e saj në një qasje më të orientuar ndaj shërbimeve. Aktet e shërbimit bëhen pak më të vlerësuar për 3.five javët e ardhshme dhe ne zhvillojmë lidhje emocionale me pak më shumë përulësi.

E keqja e këtij ndryshimi të energjisë është Venusi në tendencën e Virgjëreshës për ta tejkaluar veten ndaj të tjerëve, duke sakrifikuar Veten për hir të shërbimit. Martirizimi shpejt bëhet shprehja hije e këtij tranziti, pasi ne priremi të shohim "potencialin" në çdo lidhje. Të shkosh sipër dhe më tej pa asnjë reciproke është një recetë për djegien e marrëdhënieve. Zgjatja e tepruar e vetvetes ndaj të tjerëve me shpresën e "rregullimit" të tyre është një sortë e vetë-sabotimit dhe diçka për të cilën duhet të kemi parasysh gjatë kësaj kohe. Kur nuk ndihemi të vlerësuar për të gjitha mënyrat se si shfaqemi për njerëzit e http://www.krokodili.al/horoskopi/ tjerë, është koha ta shndërrojmë atë servitut përsëri në veten tonë. Përndryshe, ne rrezikojmë të kritikojmë njëri-tjetrin sepse nuk po ndihemi plotësisht të respektuar.

Me Venusin gjithashtu që është planeti që qeveris pasuritë dhe kapitalin tonë, një përdorim i mirë i kësaj energjie është të kontrollojmë me kujdes sistemet tona financiare dhe menaxhimin e parave. Organizimi i financave tona dhe bërja efikase në biznesin tonë është një mënyrë për të kultivuar paqen e brendshme dhe për të krijuar më shumë harmoni nën këtë tranzit. Afërdita në Virgjëreshë na fton drejt përsosjes ekonomike dhe një qëndrimi më konservator ndaj burimeve tona. Nëse analizimi i marrëdhënieve tona bëhet shumë i durueshëm, atëherë vendosja e kësaj energjie drejt realizimit të mënyrës se si i strukturojmë financat tona është një fokus më i mirë për kohën.

Venusi i dukshëm në tranzitet e virgjër:

ten Tetor: Venusi në Virgjëreshën trinon Uranin në Dem

Mund të sjellë një shkatërrim të ri të papritur ose qasje në burime të reja.

***

19 Tetor: Venusi në Jupiterin e Virgjëreshës në Cap

i pasur

Një takim me shumë Excess fat mes dy përfituesve. Marrëdhëniet janë forcuar dhe ne marrim mundësi të reja për të fituar para.

***

21 tetor: Venusi në virgjëreshën e virgjër Plutoni në Bricjapin

Përkeqëson sjelljet e detyrueshme në dashuri ose një dëshirë të thellë për të patur sukses me çdo kusht.

***

24 tetor: Venera në virgjëreshën trinon Saturnin në Bricjap

Një kohë e mirë për të bërë investime afatgjata dhe angazhime të forta.

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

1128 Comments

Reply GoChuch
3:44 AM on July 31, 2021 
cialis for weight lifting cost tadalafil generic cialis 5mg online price
Reply hydroxycloroquine
3:59 AM on July 31, 2021 
hydroxychlor tab 200mg https://plaquenilx.com/# hydroxychloroquine hcq
Reply GoChuch
4:10 AM on July 31, 2021 
which one is best viagra cialis or levitra cialis price cialis vs viagra vs levitra which is better
Reply GoChuch
5:40 AM on July 31, 2021 
confezione cialis 5 mg cialis order cialis online cost of viagra vs cialis vs levitra
Reply GoChuch
7:36 AM on July 31, 2021 
cialis generique indien how much is tadalafil pua cialis
Reply GoChuch
9:32 AM on July 31, 2021 
cialis 36 hour cost cialis on canada will cialis increase libido
Reply GoChuch
11:28 AM on July 31, 2021 
cialis enalapril canadian pharmacy cialis paypal cialis instrucciones
Reply GoChuch
1:25 PM on July 31, 2021 
brand name cialis prices tadalafil liquid for sale cialis in india price
Reply GoChuch
3:21 PM on July 31, 2021 
lilly cialis original tadalafil uses cialis diabetes erectile dysfunction
Reply GoChuch
5:21 PM on July 31, 2021 
cialis in offerta generic cialis online cialis with coffee
Reply GoChuch
7:29 PM on July 31, 2021 
cialis for pct viagra cialis trial pack cialis preise in holland
Reply GoChuch
9:28 PM on July 31, 2021 
cialis generico recensioni viagra cialis trial pack best prices cialis
Reply GoChuch
11:30 PM on July 31, 2021 
cialis originale controindicazioni buy cialis reliable diovan cialis
Reply GoChuch
1:31 AM on August 1, 2021 
mix viagra with cialis cialis order online usa generic liquid cialis
Reply GoChuch
3:36 AM on August 1, 2021 
cialis original oder generika where to buy generic cialis in usa cialis levitra or viagra
Reply GoChuch
5:39 AM on August 1, 2021 
cialis xlpharmacy lowest price tadalafil cialis versus viagra
Reply GoChuch
7:39 AM on August 1, 2021 
cialis by phone cialis original cialis or viagra which is better
Reply GoChuch
9:23 AM on August 1, 2021 
cialis lilly icos 5 mg tadalafil 20 mg daily cheap cialis refills
Reply GoChuch
9:45 AM on August 1, 2021 
pillole cialis online can you buy cialis safely online what effect does grapefruit juice have on cialis
Reply GoChuch
11:46 AM on August 1, 2021 
cialis vs viagra diferencias side effects for tadalafil cialis lunge